Diensten - update 15 februari - ALLE VIERINGEN ONLINE!

De maatregelen die door onze regering zijn ingesteld hebben ons doen besluiten de diensten alleen nog online te vieren. In elk geval tot en met 23 maart is het niet mogelijk de diensten te bezoeken. U bent natuurlijk van harte uitgenodigd om digitaal mee te vieren. We hopen dat, nu we niet in de kerk kunnen komen, we op deze manier toch iets van verbondenheid mogen ervaren.

De kerkenraad heeft opnieuw een afweging gemaakt ten aanzien van de muziek en het zingen in de diensten. Ze is van mening dat, door het aantal aanwezigen in de dienst te beperken en tussen de aanwezigen een grote afstand te bewaren, de paar aanwezigen met de liturgie mee kunnen zingen. Hiermee hebben we de mogelijkheid om weer via onze Lutherse liturgie te vieren.  

Kerkdiensten

live

gemist

liturgie

 

Dienstrooster

Activiteitenkalender

Geen evenementen

Aanmelden nieuwsbrief


"Christenen die bidden zijn als zuilen die het dak van de wereld dragen"

Maarten Luther

Welkom in Woerden

Een introductie in het PKN landschap in onze prachtige stad. Als u in Woerden komt wonen en u komt uit een stad met een protestantse gemeente dan moet u een keuze maken bij welke PKN kerk u zich wilt aansluiten. Voor hulp daarbij zie kerkpleinwoerden

Programmaboekje

Hier vindt u het programmaboekje met daarin de activiteiten voor het komende seizoen. Er zit vast wel iets tussen dat u zal aanspreken.

"Zie je zondag!"

In het programma “Zie je zondag!” van de EO wordt de Lutherse Kerk van Woerden op TV belicht.  In dit programma duikt Marleen Stelling in de wereld van protestantse gemeenten; van conservatief tot vrijzinnig, van ingetogen tot uitbundig, van traditionele dorpskerk tot migrantenkerk. Hoe geven kerken zichzelf vorm om in deze tijd relevant te zijn? Kijk gerust hier mee: aflevering 1, aflevering 2, aflevering 3.

"God in de lage landen"

Het derde deeel van de documentaireserie “God in de Lage Landen”. gaat over de Reformatie. De uitzending begint in onze Lutherse kerk, de oudste Lutherse schuilkerk van Nederland.