Kerk op Schoot, nu nóg vaker in Woerden!

Eerder dit jaar hebben we onze krachten gebundeld en een leuke en gezellige samenwerking opgezet voor de Kerk op Schoot vieringen met de Gereformeerde Kerk Woerden-Zegveld (locatie Kruiskerk). De vieringen zullen nu elke laatste zondag van de maand, afwisselend in beide kerken, plaatsvinden met uitzondering van de zomermaanden en december. Vieringen in de Kruiskerk – aanvang 11.30 uur, Mesdagplein 4 te Woerden. Vieringen in de Lutherse Kerk – aanvang 12.30 uur,  Jan de Bakkerstraat 11 te Woerden. Contactpersoon: Charlotte van Dommelen – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Kerk op Schoot vieringen zijn laagdrempelige, belevingsgerichte vieringen, speciaal gericht op jonge kinderen vanaf 0 jaar. Mede onder leiding van Dominee Beer beleven de kinderen en hun ouders, opa’s en / of oma’s een bijbelverhaal met alle zintuigen. In een half uurtje wordt op speelse wijze een verhaal verteld, wordt er gezongen en zijn er interactieve elementen, iets te zien, te doen of te voelen. Na afloop is er iets lekkers en wat te drinken en ruimte om nog even te spelen en na te praten.

Schema 2022:

Zondag 26-02-2022  11.30 uur in de Kruiskerk

Zondag 25-09-2022  12.30 uur In de Lutherse kerk

Zondag 30-10-2022  11.30 uur in de Kruiskerk

Zondag 27-11-2022  12.30 uur in de Lutherse kerk

Aanmelden is niet nodig.

Kerkdiensten

live

gemist

liturgie

 

Dienstrooster

zo 14 aug - 10:30
Lutherse ochtenddienst - Lauden
zo 21 aug - 10:30
Lutherse ochtenddienst
zo 28 aug - 10:30
Lutherse ochtenddienst
zo 28 aug - 18:30
PKN avonddienst
zo 04 sept - 10:30
Lutherse ochtenddienst

Activiteitenkalender

Geen evenementen

Aanmelden nieuwsbrief


"Christenen die bidden zijn als zuilen die het dak van de wereld dragen"

Maarten Luther

Welkom in Woerden

Een introductie in het PKN landschap in onze prachtige stad. Als u in Woerden komt wonen en u komt uit een stad met een protestantse gemeente dan moet u een keuze maken bij welke PKN kerk u zich wilt aansluiten. Voor hulp daarbij zie kerkpleinwoerden

Programmaboekje

Hier vindt u het programmaboekje met daarin de activiteiten voor het komende seizoen. Er zit vast wel iets tussen dat u zal aanspreken.

"Zie je zondag!"

In het programma “Zie je zondag!” van de EO wordt de Lutherse Kerk van Woerden op TV belicht.  In dit programma duikt Marleen Stelling in de wereld van protestantse gemeenten; van conservatief tot vrijzinnig, van ingetogen tot uitbundig, van traditionele dorpskerk tot migrantenkerk. Hoe geven kerken zichzelf vorm om in deze tijd relevant te zijn? Kijk gerust hier mee: aflevering 1, aflevering 2, aflevering 3.

"God in de lage landen"

Het derde deeel van de documentaireserie “God in de Lage Landen”. gaat over de Reformatie. De uitzending begint in onze Lutherse kerk, de oudste Lutherse schuilkerk van Nederland.