Wandelen en pelgrimeren is een eeuwenoud gebruik. Bekende pelgrimsplaatsen zijn Santiago de Compostella en Lourdes. Maar het kan ook dichter bij huis.

Voorafgaand aan de Stille of Goede Week organiseert de Raad van Kerken Woerden op zaterdag 23 maart een wandeltocht. Deze gaat van Woerden via Kockengen naar Breukelen. Je kunt ook in Kockengen stoppen na 12 km. De volledige tocht is een kleine 20 km! Wandel je mee? Meld je dan vóór 15 maart aan. 

De pelgrim gaat op weg naar een duidelijk doel, een bestemming in de wereld, en misschien ook wel in zichzelf of bij God. Onze gedachten worden gekleurd door de Stille Week voor Pasen die na deze zaterdag begint. Naast gezelligheid is er ruimte voor het overdenken van de vragen die je meeneemt op je weg.

Om 9:15 uur is de dagopening in de Petruskerk in Woerden. Rond 13:00 uur komen we aan in Kockengen, waar we in de Gereformeerde Kerk onze lunch kunnen nuttigen (Let op: Deze brengt u zelf mee!). Rond 13:45 uur begint de tweede etappe naar Breukelen waar we rond 15:30 uur de dag met elkaar afsluiten in de Pieterskerk. Iedereen is van harte welkom! Meldt u zich wel even aan?


Via onderstaande contactgegevens kunt u nadere informatie opvragen. 
Aanmelden vóór 15 maart: 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
of via 0346-241144