‘Heb God lief… en je naaste als jezelf’ is het thema van de Week van gebed n.a.v. de gelijkenis van de barmhartige Samaritaan.

Het is voorbereid door christenen uit het West-Afrikaanse Burkina Faso, een land dat in een veiligheidscrisis verkeert door terroristische aanslagen waarbij ook kerken doelwit zijn. Desondanks probeert men te zoeken naar vrede en verzoening. Door te leren elkaar lief te hebben, ongeacht verschillen, kunnen mensen een naaste worden voor de ander, zoals de Samaritaan in het verhaal uit Lukas 10.

Tijdens de Week van gebed wordt op creatieve manieren stilgestaan bij verschillende facetten uit het verhaal van de barmhartige Samaritaan. Namens alle deelnemende kerken van harte uitgenodigd om de hieronder vermelde bijeenkomsten bij te wonen:

 

Hopelijk zien we u / jou ook? Ga vooral eens naar een activiteit in een kerk waar u / jij gewoonlijk niet komt! 

Voor vragen / info: kijk op de website van de kerken of op www.weekvangebed.nl . Of bel / app / mail met Peter Versloot (06-24476099 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).